Kondomer til alle

Jeg har funnet en god nettbutikk for kondomer. Det er Kondomvarehuset.no og de har et enormt utvalg av både kondomer og andre sexrelaterte produkter.

Uansett om du ønsker et basiskondom eller en ultratynn klumpete ting med smak, finner du det hos Kondomvarehuset.

Alle deres kondomer er dimensjonert slik at det er enkelt å finne en som passer deg (eller din partner). Det sies at størrelsen ikke betyr noe, men når det gjelder kondomer, betyr størrelsen noe. En liten penis bør ha et mindre kondom, mens den store penis krever et større kondom.

Med Kondomvarehusets store sortiment er dette ikke noe problem. Jeg kan love deg at det finnes et kondom for hver penis.

Kjøpe kondomer på nett

Mange synes det er litt skummelt å handle på nett. Spesielt ting du kanskje ikke vil signere med. Men jeg lover, på Kondomvarehuset er ikke dette noe problem.

Kjøpet gjennomføres helt trygt, du får varene dine raskt og fremfor alt i en diskret innpakning. Du trenger ikke skilte med det du har kjøpt foran naboene. Kjøper du kun kondomer kommer disse som regel i et ganske flatt brev som går ned i postkassen/postkassen.

Flere varer i sortimentet

I tillegg til kondomer finner du glidemidler, femidom (kvinnekondomer), massasjeolje og sexhjelpemidler i butikken deres. Du kan også finne graviditetstester, eggløsningstester og tester for noen forskjellige seksuelt overførbare sykdommer. Hvis du er ivrig etter å prøve noe nytt, har de også morsomme spill og sexy undertøy.

Comments are closed.