Vinfeiring etter å ha vunnet innredningen

Siden sommeren for lengst har sagt farvel, og høsten begynner å ta slutt, har jeg startet og avsluttet med mitt neste interiørdesignprosjekt. Prosjektet besto av å gjøre et stort rom om til to mellomstore rom.

Dette ble gjort ved å bruke en skjermvegg som romdeler for å skape en illusjon om at det er mer enn ett rom. Grunnen til at jeg valgte å gjøre dette interiørdesignprosjektet var fordi jeg syntes det store rommet føltes så tomt, og å bare fylle det med møbler er verken hyggelig eller min stil.

Så i stedet valgte jeg å gjøre det store rommet til to mindre. Det store rommet ble tidligere brukt som et alt mulig rom, der stoler og bord som ikke brukes hele tiden står. Det var også en sovesofa som gjestene kunne sove i. Sovesofaen er fremdeles i et av rommene, men bordene og stolene er flyttet til bod.

I et av rommene er det, som sagt, sovesofaen, ved siden av sovesofaen, er også et nattbord som gjestene kan sette på ting når de sover her borte. Det «andre rommet» har jeg gjort om til et ekstra TV-rom, med en 20 «TV, DVD og ting a sitte på.

Comments are closed.